VIDEO Dancing on Ice! Mihai Stoichiță, ieșire cu peripeții de la meci: „Ce e aici, mă, Patinoarul '23 August'?”

Mihai Stoichiță a avut parte de o ieșire cu peripeții de la stadionul „Anghel Iordănescu”. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:24
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 23:33

CFR Cluj a câștigat meciul cu FC Voluntari, 1-0, din etapa 23, și a revenit pe primul loc în campionat. Diferența a fost făcută de autogolul lui Cristian Paz, în minutul 69, chiar la debutul acestuia pentru gruparea pregătită de Liviu Ciobotariu. 

Mihai Stoichiță, ieșire cu probleme de la stadionul din Voluntari

Terenul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” s-a prezentat într-o stare foarte bună. Singurele probleme au fost la ieșirea din arenă, iar Mihai Stoichiță (68 ani) le-a resimțit din plin. În timp ce se îndrepta spre mașină, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a alunecat pe gheață.

„Băi, băiete, bă. Ce e aici, mă, mânca-ți-aș gura? Patinoarul '23 August'?”, a spus Mihai Stoichiță imediat după ce a căzut. 

În cele din urmă, oficialul FRF i-a liniștit pe cei din jur și le-a spus că nu s-a lovit. 

„Nu m-am lovit, nu mă doare. Era să-mi sparg capul”, a spus Mihai Stoichiță.

CFR Cluj a revenit pe primul loc, cu 50 de puncte, la două puncte distanță de urmăritoarea Farul, după 23 de etape, în timp ce FC Voluntari rămâne pe locul nouă, cu 26 de puncte și fără victorie de patru etape.

În următoarea etapă, CFR Cluj va disputa derby-ul cu FCSB, iar în cazul unei victorii se poate distanța la 12 puncte de vicecampioană. FC Voluntari va avea un alt examen dificil, în Giulești, cu Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!