Superliga

Dan Petrescu vrea ca CFR sa fie desemnata campioana daca nu se mai reia campionatul! "S-a jucat tur-retur, ar trebui sa se acorde titlul. Nu cred ca s-ar supara cineva"

CFR Cluj ar putea fi desemnata campioana in opinia lui Petrescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:01
Data actualizarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:13

Antrenorul CFR-ului lanseaza o ipoteza prin care, daca sezonul nu va fi reluat, CFR Cluj ar trebui sa primeasca titlul, pentru ca s-a clasat pe primul loc in sezonul regulat. Dan Petrescu spune ca masura ar trebuie adoptata in toate campionatele unde s-au disputat deja meciurile tur-retur.

"Normal, in campionatele unde s-a jucat tur-retur ar trebui sa se dea campionatul. Nu cred ca s-ar supara cineva, daca s-ar da titlul. Dar doar in campionatele unde s-a jucat tur-retur", a spus Petrescu, pentru ProSport.

Totusi, antrenorul precizeaza ca daca Liga 1 se va relua, e nevoie de introducerea mai multor schimbari si de eliminarea regulii U21.

"Din experienta mea de jucator si antrenor, daca stai o luna ai nevoie de o luna de pregatire, daca stai doua luni ai nevoie de doua luni de pregatire. E clar ca nu se va putea face asta, dar sper sa se faca mai multe schimbari, sa fie permise 5 schimbari, sa fie permis sa punem mai multi jucatori pe banca, sa nu mai fie obligatorie regula under 21 sau, daca ramane, sa fie mai multe schimbari.

Nu cred ca va fi ceva bun, daca va începe acum. Daca e vreun caz ce se intampla? Ma gandesc la o prima imbolnavire intre fotbalisti ce se intampla? Asta as vrea sa-mi spuna si mie cineva", a adaugat Dan Petrescu, pentru sursa citata.

Modifică setările cookies