Dan Petrescu a anunțat schimbări la CFR Cluj: ”Nu mi-aș dori să se întâmple ce s-a întâmplat sezonul trecut!”

Superliga Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 00:10
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 00:22

CFR Cluj s-a impus clar pe teren propriu în fața celor de la Farul Constanța, scor 5-1, în ultima etapă a sezonului.

Dan Petrescu: ”Nu mi-aș dori să se întâmple ca în sezonul trecut, când jucători valoroși au plecat în timpul campionatului!”

După ultimul meci al sezonului, Dan Petrescu a ținut să felicite antrenorii trecuți în acest sezon pe la CFR Cluj pentru munca depusă. Totodată, tehnicianul a transmis că vrea să întărească lotul echipei pentru cupele europene, unde își dorește să ajungă în grupe.

  • Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Totodată, Dan Petrescu a subliniat că orice jucător este de vânzare la CFR Cluj, însă își dorește ca orice mutare să se realizeze în vară, înainte de startul noului sezon.

Prima repriză a fost excelentă, jucătorii au intrat concentrați, scorul e corect. În repriza a doua, scorul nu e corect, meritam mai mult, am avut mai multe ocazii. Am stat doar trei săptămâni, e meritul jucătorilor sută la sută. Ceilalți antrenori au făcut o treabă foarte bună. Dacă nu erau antrenați nu puteam câștiga cele trei meciuri. Nici la FCSB nu a fost un meci ușor.

Asta arată că jucătorii au valoare. Vom vedea ce vom face în continuare, cu ce jucători vom continua. Sunt foarte mulțumit dacă am câștigat trei din trei. E meritul lor și al celorlalți antrenori.

Am avut rezultate fantastice, nu traume. Nu am jucat cu echipe cu bugete mai mici și ne-au eliminat, niciodată. Eu spun tot timpul adevărul și sunt criticat. Asta e, nu e problemă, nici dacă pierdem cu o echipă cu un buget mai mic nu este o traumă.

Sperăm să ajungem cât mai departe, să ajungem în grupe. Trebuie sa vedem și ce jucători vin, cine pleacă. Pentru mine începe munca cea mai grea. Ziua de azi nu a fost așa cum mi-am dorit eu. Titularii au fost foarte buni, dar pe banca am avut probleme. Acolo trebuie să umblăm. Vreau să felicit toți jucătorii pentru atitudine.

Sincer, orice jucător e de vânzare, dar mi-aș dori să nu se întâmple ce s-a întâmplat sezonul trecut, când jucători valoroși au plecat în timpul campionatului, nu mi s-a părut corect. La anul va fi o luptă incredibilă, foarte grea, mai ales că jucăm pe două fronturi. Trebuie să facem un lot puternic, dar trebuie să avem și puțin noroc cum au avut alții”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

Clasamentul din play-off-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!