"Daca transferi straini nu scoti bani pe ei, ca nu prind nationala" Motivul pentru care Becali a mizat pe romani pana acum

"Daca transferi straini nu scoti bani pe ei, ca nu prind nationala" Motivul pentru care Becali a mizat pe romani pana acum

Steaua - Viitorul, duminica la 21:00

"Steaua a gresit ca n-a mai adus jucatori romani, asta a fost eroarea principala. Cu strainii nu poti face afaceri mari, fiindca nu prind nationalele lor si automat nu pot avea cote extraordinare pe piata. În istoria ei, Steaua a avut cele mai bune rezultate cu romani. si sportiv, si economic", a spus Gica Hagi.

Steaua a transferat mai multi jucatori in aceasta vara, insa singurii care au intrat in prima echipa sunt Alcenat, Muniru, Guilherme, Hamroun si Tade, toti jucatori straini, in timp ce Mihalcea si Tudorie sunt variante de rezerva la Steaua.

Daca in trecut Steaua avea o echipa formata aproape numai din jucatori romani, acest lucru nu se mai intampla in actualul sezon. Cu exceptia postului de portar, Steaua are straini care pot juca pe toate posturile in teren.

Echipa Stelei cu straini in teren:
Nita - Alcenat, Varela, Carp, Guilherme - Muniru, Breeveld - Hamroun, Stanciu, Chipciu - Tade

Echipa probabila cu Viitorul:
Nita - Alcenat, Varela, Tosca, Guilherme - Muniru, Filip - Popa, Stanciu, Chipciu - Iancu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies