"Daca batem in Ghencea, cumpar rachiu pentru tot judetul!" Patronul din Botosani propune 2 jucatori la Steaua inainte de meci

► HIGH, Olanda! Meciul care decide titlu se vede la Sport.ro! Duminica, 15.30: Ajax - Twente!

Va fi petrecere mare daca Botosaniul va bate in Ghencea. Patronul promite o petrecere pe cinste:

"Daca vom bate cumpar atat de mult rachiu incat sa ajunga pentru tot judetul Botosani. Vom petrece si si-l vom bea impreuna. Noi suntem un Passat de mana a doua, iar cei din Ghencea sunt un Mercedes! Chiar si asa, eu sunt optimist. In meciurile cu Steaua trebuie sa fii viclean si, de ce nu, sa aplicam tactica lui Stefan cel Mare, sa parjolim campiile, sa otravim fantinile", spune Valeriu Iftimie, patronul de la Botosani.

Acesta l-a laudat pe Sanmartean, pe care il compara cu Messi: "Este un jucator exceptional, este foarte greu sa-l marchezi. Dar avem noi metode moldovenesti pentru a-l marca. Sanmartean este un fel de Messi, inaintea partidelor te rogi la Dumnezeu sa nu prinda o zi buna. Totusi, nu trebuie sa incepem deja sa plangem ca vom da piept cu el."

Patronul moldovenilor propune si 2 nume in Ghencea, inainte de meciul direct, un mijlocas si un atacant: "Nu sunt multi jucatori care sa faca fata la Steaua, de la Botosani, dar va spun unul care, cu siguranta, s-ar integra fara probleme in Ghencea: Vasvari! Este un mijlocas excelent, are 27 de ani si ar face fata fara probleme la Steaua. Fara nici un pic de exagerare. De asemenea, ar mai fi si Fulop, un atacant valoros.", spune Iftimie confirm Fanatik.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies