Cuvântul folosit de Ilie Dumitrescu pentru a descrie jocul lui FCSB

Ilie Dumitrescu fc voluntari FCSB Florinel Coman Malcom Edjouma Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 21:07
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 21:07

FCSB a intrat în avantaj la pauză contra lui FC Voluntari, după ce Malcom Edjouma a deschis scorul chiar în minutul 45.

La una dintre ultimele faze ale primei reprize, Darius Olaru a trimis o centrare din flancul stâng, Florinel Coman a deviat cu capul pe spate, iar mingea a ajuns la Malcom Edjouma, pe bara a doua. Mijlocașul francez l-a învins pe Mihai Popa cu o lovitură de cap din marginea careului mic.

Ilie Dumitrescu: "FCSB are câțiva jucători în formă foarte bună: Cordea, Coman, Edjouma, Olaru"

La pauză, Ilie Dumitrescu a lăudat mai mulți jucători din echipa lui FCSB și a folosit cuvântul "binișor" pentru a descrie evoluția vicecampioanei de la Voluntari.

"Cu aceeași abordare Voluntariul. Mă refer contra echipelor mai puternice, un 5-3-2, cu doi atacanți cu viteză foarte bună. Cedează deliberat terenul, e o echipă reactivă. Au avut și ei o situație foarte bună prin Damașcan, când a lovit bara, frumoasă acțiunea. 

FCSB are o identitate de joc și are câțiva jucători în formă foarte bună. Aici i-aș include pe Cordea, pe Coman, pe Edjouma, pe Olaru. Șut apare foarte bine sus, la finalizare. Compagno e un punct de sprijin care e extrem de periculos la fiecare fază când mingea vine de pe porțile laterală.

Edjouma parcă a anunțat golul ăla cu capul, el a apărut foarte bine la finalizare. Interesantă devierea cu capul a lui Florinel Coman la gol, pe bara a doua, când Edjouma câștigă duelul aerian și introduce mingea în portă.

Văd o abordare ofensivă, o echipă care controlează jocul. Arată binișor FCSB", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!