CUTREMUR LA ASA! Oficiali din club si de la primaria din Targu Mures, trimisi in judecata pentru spalare de bani

CUTREMUR LA ASA! Oficiali din club si de la primaria din Targu Mures, trimisi in judecata pentru spalare de bani

Probleme uriase pentru ASA TArgu Mures.

Mai multi oficiali de la primaria din Targu Mures, dar si de la clubul ASA au fost trimisi in judecata pentru spalare de bani.

DNA precizeaza in comunicatul oficial:

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Tirgu Mures au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor:

DORIN FLOREA si KISS IMOLA, primar al municipiului Tirgu Mureș, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

KISS IMOLA, director economic ai municipiului Tirgu Mures, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

CIOBAN MARIA, MAIOR SERGIU-CLAUDIU, BENEDEK ISTVAN, FARCAS IOAN, BAKO LASZLO ATTILA, MACESANU EMIL VIRGIL, functionari in cadrul primariei Tirgu Mureș, la data faptelor, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

MAN IOAN NUCU, presedinte al ASOCIATIEI SPORTIVE "FOTBAL CLUB ASA 2013" ("FOTBAL CLUB MUNICIPAL") Tirgu Mures, la data faptei, cu privire la savarsirea infractiunilor de:
- complicitate la abuz in serviciu, dacă functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- deturnare de fonduri, in forma continuata (105 acte materiale),
- spălare de bani,

- ASOCIATIA SPORTIVA "FOTBAL CLUB ASA 2013" ("FOTBAL CLUB MUNICIPAL") Tirgu Mures, cu privire la savarsirea infractiunii de spalare de bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies