Cum si-a luat TEAPA Niculae: "Au disparut actele lui Galamaz!" Vezi povestea telenovelei de la Urziceni!

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 August 2010, 11:05

Patronul Astrei nu vrea sa mai auda de afaceri cu alti patroni de fotbal dupa ce Bucsaru a rupt actele de transfer pentru Gamaz, Marinescu si Ricardo. Victor Becali ii raspunde dur spunand ca Niculae l-a tepuit la bani pe Liviu Ganea.

Telenovela romaneasca la transferurile de al Unirea Urziceni. Niculae batuse palma cu Bucsaru pentru sase jucatori de la Unirea Urziceni, insa Gigi Becali a intervenit si a deturnat o parte din jucatori spre Steaua cu ajutorul verilor sai, impresarii Victor si Giovani Becali.

"Este un contract semnat intre mine si domnul Bucsaru, am semnat angajamente si cu jucatorii, dar acum vad ca nu mai sunt. Mi-am dat seama ca sunt naiv. Ne-am inteles pentru sase jucatori, iar trei apucasera sa semneze. Apostol o facea pe nestiutorul. Este pentru prima oara cand mi se intampla asa ceva. Seamana mai mult a bisnita. Sumele erau trecute in contract, s-a emis si factura. Noi joi ar fi trebuit sa dam toti banii" a declarat Ioan Niculae la Sport.ro.

"Nu sunt sluga lui Niculae, nu mi-a dat un leu in viata lui, el nu este un om mare. El e invatat cu cei care ii toarna in pahare lui, nu are nicio logica in ceea ce spune si nici ce trebuie sa aiba un barbat nu are. Nu are onoare, toata lumea il barfeste, dar nu vreau sa spun si alte lucruri despre el. Lui Ganea de la Dinamo i-a dat banii de la el ca a zis ca ii place cum joaca, dupa care i-a scazut din contract", a spus Victor Becali la Sport.ro.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT