Superliga

Cum se schimba Steaua dupa transferul lui Tade si venirile lui Alibec si De Amorim. Radoi poate alinia acum 2 formatii diferite

Trencin - Steaua e marti, de la 21:30, in direct la ProTV!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 13:43
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 14:05

Steaua a perfectat astazi transferul lui Tade si negociaza pentru Alibec si De Amorim. Singurul lucru care mai lipseste este acceptul lui Ioan Niculae. Acesta are pe masa oferta lui Becali, de 1,5 milioane de euro pentru cei doi jucatori.

Acestia s-ar potrivi perfect la Steaua in compartimentul ofensiv, acolo unde echipa a suferit enorm in acest inceput de sezon, nereusind niciun gol in primele 2 meciuri.

Alibec va fi concurent pe post cu Tade si cu Tudorie, el si ivorianul avand cele mai mari sanse de a prinde primul 11, in timp ce De Amorim va intra cel mai probabil titular in banda stanga, in locul lui Tanase, plecat in China.

Radoi va putea alinia astfel 2 formatii in 2 sisteme diferite, in functie de adversar. In meciurile grele, Steaua poate juca 4-2-3-1 ca pana acum, cu Muniru si Breeveld sau Tahar la inchidere, iar cu formatiile care vin sa se apere poate juca 4-1-3-2, in locul celui de-al doilea inchizator urmand a intra al doilea atacant.

Interesant este ca in echipa de rezerva vor fi acum nu mai putin de 7 jucatori care au fost titulari in Supercupa cu ASA. Rapa, Tamas, Tosca, Neagu si Iancu au fost rezerve si sezonul trecut la Steaua, in timp ce Tudorie a fost transferat in aceasta vara de la Otelul.

Vezi mai jos ce echipa poate alinia Radoi si cum arata echipa de rezerva a Stelei:

Steaua 4-2-3-1
Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld - Chipciu, Stanciu, De Amorim - Tade

Steaua 4-1-3-2
Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Muniru - Chipciu, Stanciu, De Amorim - Tade, Alibec

Echipa de rezerva
Nita - Rapa, Tamas, Tosca, Tarnovan - Tahar, Neagu - Popa, Iancu, Hamroun - Tudorie

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!