Cum sa aduci oamenii la stadion in Liga 1! Metoda folosita de una dintre combatantele la play-off

Cum sa aduci oamenii la stadion in Liga 1! Metoda folosita de una dintre combatantele la play-off

Este cert faptul ca pentru a reusii sa aduci oamenii la stadion este nevoie de implicare din partea conducerii si nu numai.

Cei de la Gaz Metan Medias vor cu orice pret ca in acest sezon sa prinda play-off-ul dupa ce in sezonul trecut au fost cei mai buni din play-out.

Formatia lui Edi Iordanescu se bazeaza pe aportul suporterilor si folosesc metode ingenioase pentru a readuce oamenii pe stadion.

Conform site-ului suporterilor Gaz Metan, presedintele Ioan Marginean alaturi de antrenorul Iordanescu au cumparat impreuna 400 de bilete pe care urmeaza sa le imparta tuturor celor care doresc sa sustina echipa din tribuna in timpul meciului cu FC Botosani de duminica.

In plus, nu mai putin de 120 de elevi vor fi transportati cu autocarele pentru a putea vedea gratuit meciul din etapa cu numarul 17.

Si angajatii unei fabrici din oras se vor bucura de tichete gratuite in timp ce fotbalistii le vor da bilete suporterilor intr-o alta zona din oras in cursul zilei de vineri.

In pauza meciului dintre Gaz Metan si FC Botosani urmeaza sa fie organizata o tombola, iar 3 suporteri vor pleca acasa cu un tricou al Gazului inscriptionat cu numarul 10.

Gazul este pe locul 6 in Liga 1, la 4 lungimi distanta de principala urmaritoare, FC Botosani.

Citeste si:gaz metan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies