Cum face pace Bonetti la Dinamo: "Schimbam capitanul la fiecare meci!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Septembrie 2009, 08:43
Cum face pace Bonetti la Dinamo: "Schimbam capitanul la fiecare meci!"

Dario Bonetti nu este atat de interesat de cine poarta banderola de capitan la Dinamo astfel ca este dispus sa o mute la fiecare jucator. Sefii sunt de alta parere.

20.00 Graz vs Dinamo LIVE joi la PRO TV si www.sport.ro

Inca un scandal loveste Stefan cel Mare, dupa infrangerea cu Otelul Galati. Borcea vrea sa ii ia banderola de capitan lui Tamas si sa i-o dea lui Marius Niculae, insa acesta o refuza. Al doilea capitan al dinamovistilor in ochii seilor, N'Doye este suspectat ca a fugit din cantonament sambata noapte, astfel ca dinamovistii nu stiu nici acum cine va fi capitan la debutul in Europa League.

Italianul Bonetti vine cu o idee interesanta. Banderola nu e atat de importanta si ar da-o la fiecare jucator, spune acesta.
"Intrebati-l pe Borcea daca el a hotarat sa dea banderola altcuiva. Eu, daca ar fi dupa mine, as schimbat capitanul la fiecare meci. Eu provin dintr-o alta civilizatie, dintr-o alta cultura. Am ajuns aici dintr-un alt fotbal. Totul e legat de mentalitate, a mea este total diferita fata de cea de aici si vreau sa le implementez acest fel de a gandi si fotbalistilor mei."
a declarat Bonetti intr-un interviu acordat ProSport.

Iohannis îi cheamă pe români la vot la referendum: ”Să dea o lecție pesediștilor”
BRAT