Cum arata Steaua daca Becali il transfera pe Teixeira si Deac. Din vara are 5 jucatori noi in primul 11

Cum arata Steaua daca Becali il transfera pe Teixeira si Deac. Din vara are 5 jucatori noi in primul 11

Becali vrea sa il transfere pe Teixeira.

Steaua a transferat mai multi jucatori de la Astra in ultimul an si jumatate. Enache e primul care a venit de la Giurgiu, iar apoi i-au urmat Boldrin, De Amorim iar din iarna si Alibec.

Acestia nu sunt singurii jucatori luati de Becali de la Astra. Junior Morais a semant deja cu Steaua si se va alatura lotului in vara, cand isi termina contractul cu Astra. Acesta va intra in banda stanga, acolo unde va avea concurenta cu Momcilovici, unul dintre cei mai constanti jucatori de la Steaua in acest sezon. Deac de la CFR e si el aproape rezolvat, asa ca Reghecampf primeste noi optiuni importante in primul 11.

Urmatorul pe lista este Teixeira, despre care patronul Stelei a declarat astazi la Sport.ro ca il va transfera din vara. "E adevarat, imi place, dar acum nu pot sa vorbesc despre el, o sa o fac in vara". Informatia a fost confirmata si de Marius Sumudica, aseara, la Sport.ro

Teixeira va umple un gol mare din lotul Stelei, acela din spatele atacantului. Steaua i-a incercat acolo pe Boldrin si Tanase, insa niciunul nu a dat randamentul dorit. In rest, Pleasca e posibil sa intre pe dreapta, daca va confirma dupa transferul de la Pandurii. Ultimele bijuterii pe care si le doreste Becali pentru o revolutie care sa-l duca in grupele Champions League sunt pustii lui Hagi, Coman si Nedelcu. Tiru e si el o varianta pentru centrul apararii, insa Becali se va concentra pe primii doi. A anuntat ca i-a propus deja lui Hagi 3 milioane de euro ca sa-i aiba pe doi dintre cei mai importanti jucatori scosi de academie.

Cum va arata Steaua daca Becali isi atinge toate obiectivele inaintea startului preliminariilor Champions League:
Nita - Pleasca, Tiru, Balasa, Morais - Popescu, Nedelcu (Sulley) - Deac, Teixeira, De Amorim (Coman) - Alibec

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Curtea de Justiție a UE: Decizia de instituire a MCV are caracter obligatoriu pentru România
BRAT
Modifică setările cookies