Cum a reactionat Mucles Apostol dupa ce Gigi l-a desfiintat! Dezvaluiri din vestiarul Stelei!

Autor: Sport.ro
Marti 19 Octombrie 2010, 17:54

	Cum a reactionat Mucles Apostol dupa ce Gigi l-a desfiintat! Dezvaluiri din vestiarul Stelei!

Utrecht - Steaua e joi, de 20.00, in direct la ProTV si pe www.sport.ro!

Directorul sportiv la Stelei , Narcis Raducan spune ca Apostol a trecut cu bine peste momentul dur in care a fost facut praf de Gigi Becali.

"Chiar nu e nicio problema in vestiarul Stelei. Toata lumea incearca sa treaca peste esecul cu Dinamo si sa se concentreze pentru meciul cu Utrecht. Toate lucrurile sunt ok la vestiar. Unii au salarii mai mici, altii mai mari, probabil ca fiecare discuta acasa despre asta. Fiecare e platit in functie de cota, de prestatia pe care o are.

Nici nu se pune problema ca Onofras sa fie nemultumit, el nu a avut prima de instalare. Am spus acest mic secret doar cu acordul lui. El isi vede de treaba si va juca cand va hotari Lacatus. Si Apostol e ok, am vorbit cu el la telefon. Si la Unirea, cand mai era criticat de Dan Petrescu, trecea repede peste asta. Il preocupa declaratiile patronului, dar nici pe departe nu este cazut si cand va intra pe teren o va demonstra.

Steaua e un club mare, fiecare zvon se amplifica si toti jucatorii trebuie sa se adapteze. Cine vine la Steaua trebuie sa fie puternic" a spus Narcis Raducan la gsptv.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies