Cum a ajuns EURO 2016 sa decida transferurile Stelei din iarna! 4 nume pe lista lui Reghe, 4 pe cea a lui Becali

Cum a ajuns EURO 2016 sa decida transferurile Stelei din iarna! 4 nume pe lista lui Reghe, 4 pe cea a lui Becali

Daca ultimele meciuri din 2015 reprezinta cursa pentru recuperarea punctelor pierdute in ultimele luni, din iarna Steaua intra intr-o alta cursa, la fel de importanta. Cea in care vrea sa-si betoneze lotul.

Reghecampf a venit la Steaua cu patru nume pe lista de transfeuri. Primii trei jucatori sunt fosti fotbalisti ai Stelei, iar al patrulea nume e un jucator destul de scump, insa liber de contract si disperat sa-si gaseasca echipa.

Bourceanu, Tamas si Pintilii este trio-ul fostilor stelisti pe care Reghe incearca sa-i aduca la iarna. Potrivit Gazetei Sporturilor, Becali si-a dat deja acordul ca cei trei sa fie adusi si i-a transmis lui Reghe ca are mana libera la acest capitol. Alaturi de ei, pe lista lui Reghe se mai afla si Ciprian Marica, fotbalist care are nevoie de un contract urgent in aceasta iarna pentru a avea sanse la Euro 2016.

Turneul final din Franta poate fi o conditie si pentru Bourceanu, Pintilii si Tamas. Pintilii e la retrogradare in Israel, Bourceanu e liber de contract, iar Tamas nu a prins niciun minut la Cardiff, iar prezenta lor in lotul pentru Euro este incerta. Un transfer la Steaua, in aceste conditii, le-ar putea schimba statutul si pentru echipa nationala.

Si Becali are propria agenda pentru transferuri in aceasta iarna. Gaman, Alibec, De Amorim si Morais sunt numele de la Astra pe care Becali le vrea la Steaua din iarna. Sumudica a avertizat inca o data ca "daca Steaua ia vreun jucator de la Astra, eu imi dau demisia".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies