CCA Marius Avram Vasile Avram Superliga

CULMEA NEPOTISMULUI:Avram isi propune si surpriza, accepta fiul pe lista FIFA!

Nesimtirea din fotbalul romanesc atinge un nou nivel. ProSport dezvaluie astazi ca fiul sefului CCA, Marius Avram, a ajuns sa arbitreze in Europa datorita tatalui sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2009, 09:39
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2009, 14:24

La trei ani dupa ce a fost promovat fara examen in Liga I, Marius Avram, baiatul sefului CCA, ajunge sa arbitreze si in Europa, anunta ProSport.

Pana la 25 septembrie, CCA trebuie sa trimita catre UEFA lista cu arbitrii pentru Europa. Din cele 7 locuri pentru "centrali", doua dintre ele vor ajunge la Istvan Kovacs si Marius Avram, cel din urma fiind fiul lui Vaslile Avram, sef peste CCA.

Selectia pentru aceasta lista se face in Romania dupa mai multi factori: notele primite in timpul anului in campionatul intern si Europa, calitatile pe care le au arbitrii, varsta si nivelul limbii engleze. Neoficial, mai exista si alte argumente. Bunavointa conducatorilor de cluburi si a oficialilor FRF dar si un atuu suplimentar - descendenta dintr-un alt fost arbitru, de preferinta membru CCA.

Marius Avram a fost promovat in Liga I in anul 2006 fara sa dea examen. El a arbitrat de atunci 39 de meciuri. In acesti trei ani, el a fost destul de controversat. S-a discutat mult pe tema inaltimii sale, un arbitru avand nevoie de minim 1.70 ca sa poata oficializa la nivel inalt. Se zvoneste ca a fost masurat la propriu de chiar Mircea Sandu, care a constatat ca fiul lui Vasile Avram are 1.71.

Propuneri lista FIFA pentru anul 2010 - arbitrii de centru
1 Alexandru Tudor
2 Cristi Balaj
3 Alexandru Deaconu
4 Augustus Constantin
5 Ovidiu Hategan
6 Istvan Kovacs
7 Marius Avram
8 Sebastian Coltescu
9 Mugurel Draganescu
10 Theodor Craciunescu

Modifică setările cookies