CSU Craiova Steaua Liga 1

Cu stadionul arhiplin si cea mai buna forma echipa din Romania in acest moment, Craiova AMENINTA Steaua dupa ce a urcat pe 4

CSU Craiova a urcat pe locul 4 in Liga, dupa victoria cu 2-0 in fata Ceahlaului si se gandeste acum numai la meciul cu Steaua, de joi, 20:30, la ProTV, in Cupa Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Noiembrie 2014, 17:52
Data actualizarii: Sambata 29 Noiembrie 2014, 17:55

Sorin Cartu e sigur ca echipa sa e in stare sa o elimine pe Steaua din Cupa. CSU Craiova este cea mai in forma echipa din Romania in acest moment.

"Vrem mai mult. Acum cu Steaua e o piatra de incercare. Dorim sa prelungim cat mai mult aceasta serie. Rezultatele nu le-am obtinut intamplator. E o placere sa vezi o partida de-a noastra in ultimul timp. Azi a fost o partida pe care am dominat-o. Bawab a inscris un gol splendid. A marcat si Herghelegiu, poate asa va avea mai multa incredere, e un atacant cu calitati. Am avut o discutie cu el si i-am spus ca mergem pe mana lui. Nu ne-a dezamagit. Cu Steaua sigur va fi stadionul plin. Va fi un meci foarte greu pentru noi, e un examen pentru noi", a spus Cartu dupa meciul cu Ceahlaul, la Look TV.

Modifică setările cookies