George Ogararu Mihaita Nesu Superliga

"Cu Nesu se va intampla o minune!" Vesti din ce in ce mai bune! Anuntul facut de George Ogararu

Mihaita Nesu nu a renuntat la visul de a merge din nou. Are sanse din ce in ce mai mari!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Octombrie 2014, 06:41
Data actualizarii: Luni 13 Octombrie 2014, 07:41

"Baiatul asta o sa mearga din nou", a anuntat medicul care il trateaza pe Nesu la Oradea! Si Ogararu crede intr-o minune! 


"Nu tine de noi sa judecam dreptatea lui Dumnezeu. El are un plan pe care, din punctul meu de vedere, nu putem noi sa-l intelegem. Ceea ce i s-a intamplat lui Mihai e trist si dureros, insa, linistea pe care a gasit-o el si nivelul de intelepciune si intelegere la care a ajuns sunt acum un mare avantaj pentru el.

La un moment dat...Dar cred ca lucrurile acestea ar trebui sa le spuna el, si nu eu...Eu cred ca se va intampla o minune cu Mihai si el isi va reveni si, atunci, impactul asupra oamenilor va fi si mai mare. Sa nu ne plangem pentru problemele mici pe care le avem in fiecare zi.

E adevarat, romanii, in general, se plang cam de orice. Sa ne uitam la exemplul lui, ce s-a intamplat cu el. Nu e o persoana care se plange, dimpotriva, lupta si sufera mult mai mult decat o facem noi si, mai mult de atat, incearca sa schimbe lucrurile prin ceea ce face cu fundatia sa.

Faptul ca el, in primul rand, se gandeste sa ajute copiii aflati in situatia sa si familiile care nu au posibilitatea financiara de a se ajuta singure, inainte de a se gandi la el, pentru mine e un lucru extraordinar, o adevarata pilda", spune Ogararu intr-un interviu pentru stiridesport.ro.

Ogararu spune ca e multumit de ajutorul primit din partea lui Nesu, analist video la Universitatea Cluj de doua etape. 


"Strict legat de mine stie ce parere am. Vorbesc cu el in mod constant. Avem acest schimb de opinii, sugestii, informatii, etc. Cei din cadrul clubului cred ca sunt si ei multumiti, pentru ca atat la meciul cu CFR, cat si la meciul cu Pandurii, acasa, el a avut o mare influenta in ceea ce le-am prezentat jucatorilor.

Analiza lui a fost cea pe care le-am aratat-o jucatorilor. Pe el il ajuta foarte mult pentru ca il tine in priza, e tot timpul implicat, se uita la meciuri. Faptul ca Universitatea poate sa aiba un Nesu, in cadrul clubului, sa continue istoria inceputa de Mircea Nesu, e iarasi un lucru frumos".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!