Cristi Săpunaru dezvăluie ce i-a spus Mihai Stoica înainte de Rapid - FCSB

Cristi Sapunaru FCSB Mihai Stoica Rapid Superliga Cristi Săpunaru și Mihai Stoica / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 14:27
Data actualizarii: Joi 30 Noiembrie 2023, 14:26

Cristi Săpunaru și Mihai Stoica au avut mai multe schimburi de replici în perioada recentă, însă cei doi au decis să facă pace.

În septembrie 2022, Mihai Stoica solicita măsuri împotriva lui Cristi Săpunaru, după ce fundașul Rapidului s-a certat cu jandarmii la o partidă cu FC U Craiova. În replică, fotbalistul giuleștenilor îl numea pe oficialul FCSB "valetul de la palat" și amintea despre incidentul din 2005, când Mihai Stoica a lovit cu pumnul un suporter.

Cristi Săpunaru dezvăluie ce i-a spus Mihai Stoica înainte de Rapid - FCSB

Cei doi s-au împăcat înainte de meciul FCSB - Rapid 1-2, de pe Arena Națională, disputat la începutul lunii noiembrie. Săpunaru spune că a hotărât alături de Mihai Stoica să nu se mai atace în spațiul public.

  • Cristi Săpunaru și Mihai Stoica / Foto: Sport.ro

"Înainte de meci am vorbit. Am vorbit să mai lăsăm p-asta să ne atacăm echipele, să atacăm noi FCSB, iar ei Rapid, să facem show la televizor. Dacă e să nă atacăm, ne atacăm în teren 11 la 11 și mai intră 5 de pe bancă. 

Așa e și fotbalul afară, nu cred că se ceartă Juventus cu Inter înainte de meciuri. Dorința lor, așa cum e și a lor, e de a câștiga meciuri, nu de a face scandal sau de a apărea la televizor cu declarații. Dacă Rapid nu va fi atacată, nu mă veți auzi pe mine să atac pentru că nu îmi stă în caracter și nu am de ce să fac asta", a spus Cristi Săpunaru, la conferința de presă premergătoare meciului FC Botoșani - Rapid.

Mihai Stoica s-a împăcat cu Săpunaru

MM a susținut că inițiativa i-a aparținut, însă Mihai Pintilii, prieten bun cu Săpunaru, s-a arătat neîncrezător că cei doi vor reuși să reziste prea mult timp până să se certe.

„Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă țin de promisiune. A fost inițiativa mea. Am și eu o vârstă. El e și prieten cu Pinti. 

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că așa cum sunt eu cu Steaua (n.r. - FCSB), el e cu Rapid. Așa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a spus MM Stoica, la Orangesport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!