Craiova - Steaua | Miza URIASA pentru olteni! Oferta de peste 6 milioane din Italia pentru un jucator de la Craiova

Craiova - Steaua | Miza URIASA pentru olteni! Oferta de peste 6 milioane din Italia pentru un jucator de la Craiova

Craiova si Steaua se dueleaza diseara in cel mai important meci al finalului de sezon.

Ambele sunt in forma, iar ambele au investit masiv in speranta ca vor castiga titlul. Aflate la egalitate de puncte, Craiova si Steaua se intalnesc diseara la Severin intr-o atmosfera incendiara.

Meciul e extrem de important pentru olteni, care viseaza sa sarbatoreasca titlul vara viitoare pe noua arena de 30.000 de locuri din Craiova.

Toti ochii vor fi diseara pe noile staruri ale oltenilor. Mai ales pe capitanul Baluta, care este monitorizat din Serie A. O echipa din Italia e dispusa sa plateasca 6,2 milioane de euro pentru atacantul oltean, dupa ce acesta a impresionat in dubla cu AC Milan din preliminariile Europa League. Gazzetta dello Sport il remarca atunci pe noul star al Craiovei. "Picioare fine si ganduri rafinate. Mertens de Romania e o placere pentru ochi si spirit", scria atunci cel mai citit ziar de sport din Italia.

Ar fi cel mai scump jucator crescut de Hagi, dar care nu a apucat sa joace in echipa de campioni de la Viitorul deoarece a fost cedat la Craiova.

Momentan, oltenii nu vorbesc despre transferul lui Baluta. Si mutarea de 3 milioane de euro a lui Ivan la Krasnodar a fost publicata pe site la 2 ore dupa oficializarea transferului. Discutiile finale vor avea loc in iarna, iar jucatorul va fi monitorizat in continuare.

Baluta provine dintr-o familie de fotbalisti. Tatal sau a jucat pentru FC Arges si s-a duelat cu Alex Ferguson in Europa, cand scotianul era la Aberdeen.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies