Craiova exclude negocierile cu Dinamo pentru Ivan: "Transferurile nu se fac in parcare" De ce s-a intalnit Mutu cu tatal lui Ivan

Craiova exclude negocierile cu Dinamo pentru Ivan: "Transferurile nu se fac in parcare" De ce s-a intalnit Mutu cu tatal lui Ivan

Steaua - Zurich, joi la ProTV de la 20:00

Andrei Ivan este unul dintre cei mai doriti jucatori din Liga I. Acesta a fost aproape de un transfer la Steaua insa a ales sa ramana la Craiova, acolo unde are postul de titular garantat. Ivan a intrat si in atentia lui Dinamo, acolo unde noul presedinte, Adrian Mutu, a discutat cu tatal lui Ivan.

Presedintele lui CSU a recunoscut discutiile dintre Mutu si tatal lui Ivan, insa spune ca nu s-a vorbit despre un transfer:

"Oamenii care se cunosc se intalnesc... inainte de meci m-am intalnit cu Andone. Mutu se cunoaste cu familia lui Ivan, nu se fac transferurile pe strada si in parcari. Nici Dinamo, nici Universitatea, nu isi permit sa deschida discutiile la bufet sau in parcare. Suntem deschisi... niciodata Adi Mutu, venind dintr-un fotbal la cel mai inalt nivel, nu isi va permite sa faca astfel de discutii.", a spus Marcel Popescu, presedintele lui CSU Craiova, la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies