Craiova, aproape de inca o LOVITURA! Condescu a gasit investitorul care sa salveze clubul: Adrian Ilie, alaturi de Mititelu la Universitatea?

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 08:47

	Craiova, aproape de inca o LOVITURA! Condescu a gasit investitorul care sa salveze clubul: Adrian Ilie, alaturi de Mititelu la Universitatea?

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Universitatea Craiova traieste intens inceputul de an, cu gandul la marele vis asteptat de 3 ani in Banie - promovarea in Liga I.

Venirea lui Condescu la Craiova a fost primita ca o gura de oxigen de fani, iar lucrurile par sa iasa din amortire.

Fostul presedinte al Pandurilor a inceput discutiile pentru marea impacare cu autoritatile locale si eventual o fuziune cu CSU, dar pana atunci, Condescu incearca sa dea o lovitura de imagine si, implicit, o mana de ajutor patronului Adrian Mititelu.

Publicatia Fanatik anunta ca Adrian Ilie este in discutii avansate cu Marin Condescu pentru a veni investitor la Universitatea Craiova.

Nascut in Craiova, fostul jucator de la Steaua, Galatasaray si Valencia, cu 55 de selectii in echipa nationala, Ilie s-a dedicat afacerilor in domeniul turismului dupa ce a iesit din fotbal.

In prezent, Adrian Ilie detine un hotel in Brasov, dar si alte vile si cabane in zona Poiana Brasov.

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies