Craiova are nevoie de un stadion nou cat mai repede: "Cererea de bilete pentru meciul cu Steaua este IMENSA"

Craiova are nevoie de un stadion nou cat mai repede: "Cererea de bilete pentru meciul cu Steaua este IMENSA"

Craiova - Steaua are loc duminica, de la 15:30.

Steaua merge in Banie pentru meciul cu CSU Craiova. Oltenii sunt pe locul 4 in clasament si au 12 meciuri la rand fara infrangere. Jucatorii lui Sandoi si Cartu se tem insa mai mult de cifra 13 decat de Steaua, echipa care a fost invinsa in etapa trecuta de Rapid, penultima clasata in Liga I.

Cererea de bilete la meci este una imensa. Fanii se inghesuie sa vina pe stadionul Extensiv, care are insa doar 6000 de locuri, arena Ion Oblemenco fiind in renovare.

Presedintele clubului, Pavel Badea, a confirmat interesul imens pentru meci:

"Va fi un meci interesant. Exista o cerere imensa pentru acest meci. Anul trecut am avut 15.000 de bilete vandute. Stadionul actual are o capacitate de 6.000 de locuri. Va fi foarte greu sa multumim pe toata lumea.

Pentru noi e important sa fie delegat un arbitru care sa nu faa greșelile pe care le-a facut Tudor. Ne-am saturat de Tudor. Ne dorim un arbitru care sa nu iasa el in evidenta, ci echipele. Ne-am dori sa nu mai fim dezavantajati, sa ne plangem de arbitraj.  Cine ar fi potrivit? Nu Tudor și nu Istvan Kovacs. Oricine vine e bine venit daca nu vrea el sa iasa in prim plan cum o face Tudor de obicei.
 
 Daca Tudor ne-a arbitrat cu Steaua, de ce nu ne-ar arbitra Coltescu. Glumesc. Cum ar reactiona Steaua daca ar arbitra Coltescu? Gazonul nu e in cele mai bune conditii. Noi inca din toamna ne-am luat masurile pentru ca gazonul sa fie in conditii cat mai bune. Clima insa nu ne-a ajutat", a spus Pavel Badea pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies