Liga 1

Craiova, amenintata de LPF cu neprogramarea meciurilor din Liga I! Oltenii cauta stadion cu nocturna pana la inaugurarea noii arene

CS Universitatea Craiova, care in prezent evolueaza pe Stadionul Extensiv, este obligata de LPF sa isi dispute meciurile de pe teren propriu pe o arena cu nocturna, in caz contrar urmand sa nu i se programeze jocurile.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2016, 12:54
Data actualizarii: Joi 11 August 2016, 12:56

"Clubul Universitatea Craiova a fost notificat de catre Liga Profesionista de Fotbal, la cererea detinatorului de drepturi tv si al televiziunilor, ca nu i se vor programa jocurile de pe teren propriu daca nu va evolua pe un stadion dotat cu instalatie de nocturna. Clubul nostru anunta suporterii alb-albastri ca, impreuna cu Liga si televiziunile detinatoare de drepturi, depune eforturi pentru a gasi cea mai buna solutie pentru desfasurarea meciurilor de pe teren propriu in Banie", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al clubului oltean publicat pe site-ul oficial.

CSU Craiova joaca pe Stadionul Extensiv pana la finalizarea lucrarilor la noua arena "Ion Oblemenco", care, conform constructorilor, ar trebui sa fie data in folosinta la sfarsitul acestui an. "Stiinta a fost, este si va ramane echipa Olteniei, iar din punctul nostru de vedere trebuie sa evolueze in capitala fotbalului din regiune, Craiova. Aici unde se construieste un stadion de cinci stele, cu o capacitate de peste 30.000 de locuri, un templu al fotbalului craiovean si o casa primitoare pentru meciurile echipei nationale", se mai arata in comunicatul citat. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies