Steaua Rapid Superliga

Cota INCREDIBILA a Rapidului pentru o victorie cu Steaua. Cum s-a repetat dupa 6 luni un alt scenariu SOC cu ultima clasata

La 6 luni dupa ce a pierdut cu ultima clasata din Liga I, la capatul unui meci in care presa internationala a vorbit despre un "aranjament", Steaua pierde din nou cu ultima clasata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Februarie 2015, 22:24
Data actualizarii: Duminica 22 Februarie 2015, 22:34

In august 2014, Steaua pierdea cu Ceahlaul Piatra Neamt, la acea ora ultima clasata din Romania. Se termina 1-0 pentru nemteni un meci despre care in presa internationala s-a scris ca ar fi fost aranjat. Atunci, Ceahlaul a reusit sa castige, avand cota 12 pentru o victorie.

”Steaua a alergat sa faulteze in timpul meciului, s-a vazut ca jucatorii au cautat cartonasul roşu. Filip (minutele 58 si 86) si Chipciu (minutele 81 si 93) au vazut, in cele din urma rosu, iar Steaua a pierdut cu 1-0. Cei doi au fost deosebit de insistenti, Chipciu chiar alerga frenetic sa loveasca adversarii. Pana la final, Chipciu a cersit o lovitura de pedeapsa si a primit cartonasul rosu pe care l-a dorit”, au scris cei de la Blitz despre acel meci.

22 februarie 2015. Rapid a terminat turul pe ultimul loc, dar a inceput returul penultima, dupa ce CFR a luat 24 de puncte depunctare. In Ghencea, Rapid, cu o echipa total schimbata, a reusit sa castige cu 1-0, acelasi scor ca la Steaua - Ceahlaul, avand o cota uriasa de victorie, 10!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!