Florin Costea Gigi Becali ilie stan Pablo Brandan Steaua Superliga

Costea, la un MINUT sa fie dat afara de la Steaua: Un coleg l-a salvat de furia lui Becali! El e adevaratul LIDER al Stelei

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Costea. Nu mai accepta nicio greseala din partea jucatorului pe care l-a adus sa fie vedeta la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2011, 23:34
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2011, 23:34

Ilie Stan a decis sa-l amendeze cu 20.000 de euro dupa ce i-a facut probleme mari in ultimele saptamani. Putea fi mult mai rau pentru fostul atacant al Craiovei daca si patronul intervenea. Gigi Becali spune ca a discutat cu Brandan inainte de a lua o decizie in privinta lui Costea. Argentinianul l-a convins ca nu se impune mai mult decat o amenda.

"Am vorbit cu Victor Becali si l-am intrebat care dintre jucatori e mai intelept, iar el mi-a zis sa-l chem pe Brandan. Am vorbit cu baiatul, l-am intrebat exact ce s-a intamplat. Nici Bourceanu, nici Costea cica n-ar fi fost vinovati, asa a zis Brandan. Erau tensionati amandoi si totul a plecat de la un aut, n-a fost ceva serios.

Nici eu n-am inteles cum adica nu e niciunul vinovat, dar asa mi-a zis Brandan. Antrenorul a propus ca Florin Costea sa fie amendat, eu am acceptat. Bourceanu nu primeste nicio sanctiune, el e capitan!", a spus Becali la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!