George Copos Gigi Corsicanu Jose Peseiro Rapid Superliga

Corsicanu: "Pancu, Copos si Paseiro sunt niste hoti"

Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti (LSR), Gheorghe Raducanu, cunoscut sub numele de Gigi Corsicanu, a declarat, miercuri ca Daniel Pancu, George Copos si Jose Peseiro sunt "niste hoti", apreciind ca singurii rapidistii adevarati sunt suporterii.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2008, 20:33
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2008, 20:36

"Suntem toti profund dezamagiti de decizia lui Pancu. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Noi voiam un Pancu luptator, unul care sa se bata pentru Rapid, dar din pacate cand a vazut ca au venit trei jucatori s-a speriat si a acceptat oferta lui Ioan Becali de la pleca la rusi. Si Pancu, si Copos, si Peseiro sunt toti niste hoti. Singurii rapidisti suntem noi, suporterii. Restul, antrenori, conducatori, jucatori, nu-si urmaresc decat interesul. Sunt extrem de suparat, nu mai inteleg nimic. Daca avea 22 de ani, 25, il intelegeam sa plece. Dar asa... A strans suficient de multi bani ca sa traiasca linistiti si el, si familia lui. Cum l-am inteles pe Nico (n.r. - atacantul Daniel Niculae), il intelegeam si pe el, dar acum la final de cariera este altceva. Cand a venit, a spus ca a venit pentru Rapid. Acum pleaca pentru bani. Sincer, ca prieten il inteleg, dar ca rapidist niciodata", a spus Gigi Corsicanu.

Corsicanu nu crede ca Pancu a fost fortat de conducatori sa plece. "Nu stiu, nu cred ca l-au fortat conducatorii sa plece sau Peseiro. Cred ca le-a convenit si lor si i-a convenit si lui Pancu si totul a fost gata. Noi suntem Rapid, asta sa inteleaga toata lumea, desi cred ca astia o sa inceapa sa ne vanda si pe noi suporterii in curand. Nu ma mai surprinde nimic. Daca va mai veni vreodata Pancu la Rapid, va fi primit bine, dar nu va mai fi niciodata ca inainte", a declarat Corsicanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!