Conflictul Reghecampf - Piturca capata proportii! Cuvinte grele rostite de antrenorul Stelei: "Un CONDAMNAT nu ar trebui sa detina o functie oficiala"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Conflictul mocnit dintre Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, si selectionerul Victor Piturca sta sa explodeze. Dupa un nou schimb de replici avut in urma cu mai putin de o saptamana, cand Victor Piturca a spus in studioul Sport.ro ca nu se duce la antrenamentele Stelei din cauza lui Reghecampf, antrenorul campioanei a raspuns pe un ton destul de dur, motiv pentru care a fost chemat la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de fotbal (FRF).

Antrenorul Stelei a vorbit din nou, astazi, la Sport.ro, acesta spunand ca decizia luata de FRF, dar si faptul ca Piturca nu a fost si el chemat, este incorecta. De asemenea, Reghecampf a spus ca este de acord sa rezolva conflictul cu Piturca "ca un barbat adevarat", transmitandu-i acestuia ca nu ar refuza o discutie intre patru ochi.

"Am fost chemat la comisii. Eu am fost jignit de selectioner intr-o emisiune televizata, i-am raspuns, insa doar eu am fost citat. M-a mirat faptul ca selectionerul nu a fost citat. Vreau sa cred ca nu traim intr-o dictatura, ca ne putem spune opiniile. Eu am fost jignit, familia mea la fel, dar daca FRF a considerat ca doar eu trebuie sa raspund in fata comisiilor si ca opinia marelui selectioner nu poate fi contestata, asta este. Voi merge, voi prezenta toate declaratiile pe care domnul Victor Piturca le-a facut la adresa mea si la adresa familiei mele.

Consider ca ne putem rezolva problemele singuri, dar as fi de acord sa vin in aceeasi emisiune cu selectionerul, sa avem o discutie, sa clarificam totul. Am avea foarte multe de discutat, strict fotbalistic vorbesc. Nu e un prim pas catre o impacare. Nu am ce sa discut cu un om care a spus ca nu vine la antrenamentele Stelei ca sa nu se intalneasca cu <<ala>>, adica eu, nu cred ca are rost sa-mi pierd timpul si sa-mi racesc gura degeaba. N-am cum sa fiu suspendat pentru ca nu am facut decat sa raspund. Daca voi fi suspendat, voi merge mai departe, asta este. Insa nu cred ca acest lucru ajuta pe nimeni. Daca ar fi sa judecam lucrurile corect, un alt om ar trebui sa raspunda in fata comisiilor. Din cate stiu eu, un om condamnat la inchisoare cu suspendare nu poate detine o functie oficiala, dar nu e problema mea.

Nu eu am inceput acest lucru, dansul a facut-o. Voi merge la comisii, imi voi spune punctul de vedere. Un barbat adevarat, cand are altercatii cu un coleg, asa cum este cazul nostru, cred ca le poate rezolva singur, fara comisii", a spus Laurentiu Reghecampf la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies