Conditiile incredibile in care Sumudica a pregatit ultimul amical al Astrei dupa decizia FIFA. A facut sedinta tehnica la hotel si a vazut meciul din tribune

Sferturile UEFA EURO 2016 se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Marius Sumudica a fost suspendat pentru pariuri timp de 6 luni de catre Comisia de Disciplina a FRF, iar Comisia de Recurs a redus pedeapsa la 2 luni. FIFA a decis sa il suspende pentru aceeasi perioada si in competitiile internationale. Astra joaca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor dupa ce a cucerit titlul de campioana.

FIFA a extins la nivel international sanctiunile dispuse impotriva lui Marius Sumudica de catre Comisia de Recurs a Federatiei Romane de Fotbal. Decizia Presedintelui Comisiei de Disciplina a FIFA a venit ca urmare a solicitarii Federatiei Romane de Fotbal.

Sanctiunea la nivel international se aplica in conditiile precizate in Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu incepere din data de 08.06.2016. in ceea ce priveste executarea sanctiunii pe teritoriul României sunt aplicabile prevederile Regulamentului Disciplinar al FRF.

Pentru meciul cu Vasas Budapesta, Sumudica a facut sedinta tehnica la hotel, iar in timpul meciului a stat in tribune.

"Ma asteptam la o astfel de veste. stiam ca FIFA va extinde suspendarea. Pentru mine, din punct de vedere al hartiei e o veste imbucuratoare. Sunt doar suspendat, nu si interzis, deci pot sa antrenez echipa, dar in hartia transmisa de FIFA scrie ca nu pot participa la meciurile oficiale si cele amicale."

"Am preferat sa nu dam nastere la alte discutii, voi sta in tribuna. Am facut sedinta tehnica la hotel. Voi sta in tribune. Sunt suspendat timp de doua luni, de pe 8 iunie pana pe 8 august"

"Sper ca juristul clubului sa ia legatura cu cei de la FRF si sa facem si la FIFA o noua hartie pentru a ni se spune exact ce este aceasta suspendare. FRF mi-a dat o hartie cu data de 22-23 iulie. Nu stiu de ce nu se ia in calcul inceputul sezonului si sa se inceapa cu primul meci oficial al sezonului. Este vorba de Supercupa, pe la 16 iulie. De ce nu se ia in calcul si acel meci sau saptamana care urmeaza dupa acest meci? Pe mine m-ar ajuta."

"In alta ordine de idei FIFA scrie clar ca sunt suspendat din 8 iunie doua luni de zile, ceea ce ar insemna pana pe 8 august. Dar am facut acea saptamana de suspendare si de la 1 august as putea sta pe banca. Unii avocati imi zic ca atata timp cat meciurile din UCL sunt organizate de UEFA, la returul din turul II as putea sa stau pe banca. FRF imi spune ca nu. FIFA zice ca sunt suspendat si FRF ca sunt interzis, deci nu stiu cum imi pot desfasura activitatea. E neplacut pentru mine si pentru echipa", a spus Sumudica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies