"Concureaza singuri si ies pe 3!" REPLICA oltenilor pentru stelistii care ii acuza de blat

Autor: Sport.ro
Luni 08 Mai 2017, 11:47

	"Concureaza singuri si ies pe 3!" REPLICA oltenilor pentru stelistii care ii acuza de blat

Stelistii i-au ironizat pe olteni in timpul partidei cu Viitorul. 

Craiova a folosit 4 juniori cu Viitorul, iar echipa lui Multescu a pierdut cu 1-0. Viitorul acum mai are nevoie de o victorie cu CFR in ultima etapa pentru a deveni campioana.

"Daca tot se joaca la 21:15, era mai bine sa se joace doar o repriza. Sa nu se mai chinuie", a scris MM Stoica pe Facebook aseara.

Marcel Popescu i-a dat replica imediat.

"Este greu de acceptat sa concurezi de unul singur si sa iesi pe locul 3. si eu in locul Stelei as avea derapaje de comportament. Pentru ca a te umili si a cere Craiovei, va rog frumos, jucati corect ca noi nu suntem capabili sa castigam singuri, este un comportament indecent", a declarat Popescu.

Nu dau curs unor speculatii prin care unii incearca sa disimuleze propriile slabiciuni si sa spuna, domnule, din cauza astora de la Craiova n-am iesit noi campioni. Campionatul il va castiga o echipa pe merit, iar daca exista pierzanti care au bagat milioane de euro in fotbal au pierdut singuri. Lumea s-a bucurat la golul lui Coman? Este o stare de spirit. Sunt 70 de ani de cand Universitatea Craiova a fost vitregita de aceste doua mari puteri de la noi, iar FCSB-ul a preluat nivelul de simpatie al Stelei", a mai spus Marcel Popescu. 

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies