Compagno, OUT! Gigi Becali refuză să-i plătească o clauză lui Adrian Mititelu: „Nu va juca!”

Andrea Compagno Adrian Mititelu Gigi Becali Superliga Andrea Compagno
Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 14:20
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 14:51

FCSB nu va putea conta pe serviciile lui Andrea Compagno la meciul cu FCU Craiova, deoarece Gigi Becali refuză să plătească o clauză către Adrian Mititelu.

Gigi Becali a plătit, în toamnă, 1.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Andrea Compagno de la FCU Craiova, jucătorul cel mai în formă al oltenilor la acea oră, plus 10% dintr-un viitor transfer.

Pentru a se asigura că atacantul italian nu va juca împotriva lui FCU Craiova, Adrian Mititelu a inclus în contractul de vânzare o clauză care îl obligă pe Gigi Becali să plătească suma de 100.000 de euro pentru a-l putea folosi pe Compagno împotriva oltenilor.

Compagno, out pentru meciul cu FCU

Gigi Becali nici nu se gândește să activeze acea clauză, motiv pentru Andrea Compagno nu va evolua în meciul cu FCU Craiova, programat duminică, de la ora 21:00.

„Da. Este aceea clauză de 100 de mii, dar nu doresc să i-o achit lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Meciul dintre FCU Craiova și FCSB se anunță unul extrem de dificil, deoarece ambele echipe au nevoie de victorie, pentru a intra cu un moral bun în pauza competițională.

Dacă se impune, FCSB ar putea urca pe poziție de playoff, în timp ce o victorie a oltenilor ar putea să o scoată pe FCU din zona locurilor retrogradabile. Ambele echipe depind și de jocul rezultatelor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!