Colaps, faliment, dezastru! Scenariul de cosmar e singurul in care mai cred fanii Rapidului! Cine mai poate salva echipa:

Autor: Sport.ro
Luni 26 Noiembrie 2012, 11:29

	Colaps, faliment, dezastru! Scenariul de cosmar e singurul in care mai cred fanii Rapidului! Cine mai poate salva echipa:

Rapid s-a chinuit sa o bata pe Ceahlaul intr-unul dintre cele mai plictisitoare meciuri ale sezonului. Fanii sunt convinsi ca echipa se va autodistruge curand.

Rapidistii nu mai accepta situatia de la echipa, mai ales pentru ca nu vad salvarea care poate mentine Rapidul intre primele echipe ale campionatului. Mai rau este ca jucatorii pot pleca oricand, pentru ca nu sunt platiti de luni bune:

""Ei nu sunt platiti de cateva luni. Toti jucatorii ar fi putut sa plece, si Rapid n-ar mai fi avut acum pe nimeni la lot. Orice jucator isi poate depune memoriu si sa devina liber, dar ei joaca pentru culori, pentru ca iubesc acest club", a spus Marian Rada.

Probabil ca acum Rapid rezista doar prin spirit, cat si prin sutele de fani care mai vin inca meci de meci pe Giulesti. La fel este si in deplasari, unde tot o mana de oameni, inca entuziasmati, dar resemnati merg sa-i sustina pe baietii lui Rada si sa-l conteste pe 'dusmanul' de la 'oficiala'.

Resemnarea vine si din rezultatele unui sondaj initiat de sport.ro. Cei mai multi fani spun ca "nimeni nu mai poate salva echipa, clubul va intra in colaps". Restul raspunsurilor:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT