"Colaborarea exista, dar lipseste cu desavarsire. Putem intra in faliment!" Criza grea in care Rapidul poate intra din nou

"Colaborarea exista, dar lipseste cu desavarsire. Putem intra in faliment!" Criza grea in care Rapidul poate intra din nou

Administratorul judiciar al Rapidului explica situatia clubului in acest moment si care sunt cele mai mari probleme.

Cristina Andronache a declarat ca Rapidul inca are probleme mari cu datoriile, aduce in discutie ideea "falimentului" si descrie intr-un mod unic relatia cu Valerii Moraru:

"Sumele restante care trebuie inapoiate jucatorilor sunt principala problema cu care se confrunta Rapidul. Ei au renuntat temporar la bani tocmai pentru ca echipa asta sa poata intra in acest proces. Iar banii trebuie restituiti repede. "

"Exista un termen anume pentru fiecare. De asta mi-e teama. Jucatorii pot face cerere pentru recuperarea sumelor. In cazul asta suntem vulnerabili, pasibili de a intra in faliment. Iar noua conducere nu pare interesata sa rezolve problema, desi eu am atras atentia."

"Situatia e dificila. Colaborarea exista, dar lipseste cu desavarsire. Desi noii investitori au anuntat ca vor aduce un milion si jumatate de euro, au uitat sa spuna ca vor sa o faca dintr-un contract de publicitate, pe o perioada de 5 ani. Cam 300.000 de euro in primul an. Ce inseamna asta? Preluau toata publicitatea pe care noi am fi putut sa o alocam in piata si o revindeau.", a declarat Cristina Andronache pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies