Clubul din Spania pe care Gebhart l-a refuzat ca sa ajunga la Steaua: "Sunt fericit ca voi juca din nou!" Mesajul lui Timo in Bild

Clubul din Spania pe care Gebhart l-a refuzat ca sa ajunga la Steaua: "Sunt fericit ca voi juca din nou!" Mesajul lui Timo in Bild

Timo Gebhart vorbeste in Bild despre transferul sau la Steaua si perioada nefasta traita la Nurnberg.

Fostul decar al lui Nurnberg a ajuns la Steaua saptamana trecuta. Ar putea debuta pentru echipa lui Reghecampf la finalul cantonamentului din Antalya. 150.000 euro a primit Gebhart ca sa-si rupa contractul cu Nurnberg. Nu s-a gandit la bani cand a ales Romania. Viseaza sa joace in Champions League la toamna.

"Acum ma gandesc numai inainte. Nurnberg ramane aproape de inima mea, la fel si fanii, dar in mod clar nu a fost cea mai buna perioada"

"Sunt fericit ca voi juca din nou fotbal, mai ales ca ne vom lupta la titlu si pentru Champions League. Am invatat din greselile facute. Vreau sa fiu sanator si sa joc din nou!", a declarat Gebhart pentru Bild din Germania.

Publicatia germana scrie ca Timo Gebhart a refuzat Spania pentru a ajunge in Romania. Real Mallorca il dorea, noteaza Bild, insa faptul ca joaca in Liga a II-a l-a convins pe neamt sa accepte oferta lui Becali.

Gebhart a publicat ieri un mesaj special pe pagina sa de Facebook: "Ce frumos ca transferul meu la Steaua s-a realizat! Primele mele impresii despre club si suporteri sunt excelente. Ma bucur deja in perspectiva unei perioade frumoase si pline de succese in Bucuresti."

 

Ce frumos că transferul meu la Steaua s-a realizat! Primele mele impresii despre club și suporteri sunt excelente. Mă...

Posted by Timo Gebhart on Monday, February 1, 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies