EXCLUSIV Clubul din Liga 1 care a anunțat transferurile lui Rivaldinho și Sergiu Hanca: ”Astăzi au venit”

Rivaldinho Mihai Rotaru Sergiu Hanca Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 11:59
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 12:01

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a anunțat în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport transferurile lui Sergiu Hanca și Rivaldinho, ultima oară la KS Cracovia, în Polonia.

Cei doi, foști colegi și la Dinamo, au devenit liberi de contract în această vară și se vor întoarce în Liga 1. Rotaru speră ca aceștia să aducă un plus la capitolul ”mentalitate” în echipa sa, acesta fiind nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi din startul acestui sezon.

Mihai Rotaru: ”Astăzi au venit Rivaldinho și Hanca”

„Am spus-o că noi continuăm. Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho și Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri. Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca și Rivaldinho!

Sunt jucători pe care-i cunoaștem, cu siguranță la nivel de mentalitate, grupul va avea o creștere. La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranță o creștere”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Universitatea Craiova a început sezonul cu două rezultate de egalitate, cu Sepsi (2-2) și Universitatea Cluj (1-1). În Conference League, oltenii au remizat cu Vllaznia, scor 1-1, astfel că totul se va decide în returul din Bănie. 

Principalul obiectiv fixat de conducere este calificarea în grupele Conference League. Chiar dacă echipa nu va beneficia de statutul de cap de serie în următoarele două tururi preliminare, șefii clubului speră ca Laszlo Balint să facă o ”minune”. Calificarea reprezintă și un ”tun” financiar important.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!