Liga 1

Ciprian Marica, reacție vehementă la adresa lui Petrescu: „Nu așa trebuie să reacționeze un antrenor!” Fostul fotbalist l-a comparat cu cel mai bine plătit antrenor din lume 

FCSB a reușit să se impună în Gruia după mai bine de opt ani, iar lupta la titlu a fost relansată, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 22:45
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 22:47

Roș-albaștrii s-au apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj în clasamentul din play-off, după victoria adusă de golul marcat de Octavian Popescu, prin devierea lui Graovac. Campioana en-titre a jucat și cu un om în minus încă din minutul 42, după ce Istvan Kovacs i-a arătat roșu direct lui Susic, în urma unei intrări criminale la Olaru. 

Dan Petrescu a criticat dur arbitrajul la finalul meciului, având reacții vehemente la adresa lui Kovacs. Mai mult, antrenorul campioanei României a vorbit și despre faza eliminării lui Susic, despre care a spus că nu ar fi trebuit să vadă vreodată cartonașul roșu pentru o astfel de intrare. 

Ciprian Marica, reacție dură după comentariile făcute de Dan Petrescu 

Ciprian Marica, acționarul Farului, a vorbit despre duelul din Gruia, punctând că a fost surprins de rezultat, dar și de jocul echipei lui Petrescu. Mai mult, fostul atacant al naționalei a asemănat „antijocul” lui CFR Cluj cu tactica lui Diego Simeone, cel mai bine plătit antrenor din lume, din Champions League, împotriva lui Manchester City. 

Oficialul constănțenilor a fost extrem de dur cu discursul lui Petrescu, punctând că a reacționat greșit. 

„Consideram că e jucat campionatul, mi-a plăcut surpriza de aseară. Antijocul făcut de CFR nu este singular, am văzut și în Champions League la Simeone un stil de joc la fel de închis.

Tind să îi dau dreptate lui Tănase, copiii nu mai sunt copii, se luptau cu cei de la CFR și câștigau duelurile unu la unu. FCSB nu a câștigat întâmplător, are un joc solid.

Per total CFR-ul nu a arătat bine. Frânarea jocului și tragerile de timp le puteam înțelege, dar ele dau o notă de echipă care nu are suficient suflu, ei îi dominau fizic pe cei de la FCSB până ieri.

Dan Petrescu a simțit lucrul ăsta, nu mi-a plăcut că a dat vina pe arbitru, dar aseară chiar nu a fost cazul, am văzut un Kovacs sigur pe el, deciziile mi s-au părut acoperite, nu am mai văzut de mult un arbitru aflat în asentimentul meu.

Mi se pare că găsește un refugiu, nu așa trebuie să reacționeze un antrenor. Nu trebuie să găsești scuze, un vinovat, e cazul să spui că au fost mai buni, nu mai câștigaseră de 8 ani la Cluj. Asta ar fi fost fair-play”, a declarat Ciprian Marica pentru Realitatea Sportivă. 

Modifică setările cookies