Superliga

Cine pe cine minte? Reactia agentului lui Mbaye, dupa ce oficialii Stelei au declarat ca nu l-au vrut niciodata in Ghencea

Impresarul lui Diagne Mbaye a declarat ca Steaua l-a vrut pe Diagne insa nu l-au mai sunat de doua zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iulie 2014, 16:12
Data actualizarii: Sambata 19 Iulie 2014, 16:27

Daniele Boaglio, agentul lui Diagne Mbaye, a declarat exclusiv pentru www.sport.ro ca a negociat cu oficialii Stelei prin telefon, printr-un asociat al sau, transferul jucatorului in Ghencea, sub forma de imprumut.

"E evident ca nu mai sunt interesati de jucator. Au trecut doua zile (n.r.: fara sa ne sune), asa ca ne-am imaginat ca nu il mai vor. Nu e insa nicio problema pentru noi, pentru ca sunt si alte echipe interesate. Jucatorul si-ar fi dorit insa sa joace la Steaua. Nu exista nicio posibilitate sa joace la o alta echipa din Romania", a spus acesta.

Boaglio ii contrazice astfel pe cei din staff-ul Stelei, care au postat astazi pe pagina oficiala de Facebook ca nu au fost niciodata interesati de Mbaye, varful lui Juventus. Acesta este una dintre variantele Stelei pentru Liga Campionilor, campioana ramanand descoperita in atac dupa plecarile lui Piovaccari, Kapetanos si Mihai Costea.

"Nu s-a pus niciun moment problema transferarii acestui jucator. Acest punct de vedere a fost exprimat si la sfarsitul partidei din Supercupa Romaniei", au spus oficialii Stelei azi.

Modifică setările cookies