"Cine e pe lista de pariori sa mearga la puscarie!" Ganea, mesaj pentru Burleanu: "Asta e momentul sa iei masuri radicale"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2015, 09:34

	"Cine e pe lista de pariori sa mearga la puscarie!" Ganea, mesaj pentru Burleanu: "Asta e momentul sa iei masuri radicale"

Patru jucatori de la Steaua si cate unul de la Rapid si Astra sunt pe lista pariorilor din fotbalul romanesc.

Ionel Ganea spune ca scandalul pariorilor din fotbal ar trebui sa se lase cu masuri dure: suspendari, amenzi uriase si chiar inchisoare.

Conform regulamentului, nicio persoana implicata direct intr-un meci de fotbal nu are dreptul sa joace la pariuri. Patru stelisti, un rapidist si un jucator de la Astra sunt ar figura pe lista ONJN.

"Am vazut si chestia asta cu pariurile. Pana nu intra si nu aresteaza pe nimeni si nu exclude pe cineva. Nu conteaza cine a facut-o, sa plateasca. Eu, daca trec cu masina pe rosu, politia ma amendeaza. Eu muncesc pentru bani, iar altul ii castiga asa, ca baga un bilet la pariuri."

"Domnule Razvan Burleanu, din moment ce sunt probe clare, n-o mai lalaiti. Dati drumul si faceti ce trebuie. Sa se taie in carne vie si sa inceapa o noua era fotbalistica."

"In tarile europene s-au luat masuri. UEFA si FIFA apar cu bannerele alea, Fair Play, Respect. Daca ti-ai ales o meserie, atunci trebuie sa o faci in mod corect", a declarat Ganea la Sport Total FM.

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT