Liga 1

Cine a făcut schimbările lui FCSB la Mediaș? Mihai Stoica dezvăluie: "Erau discutate de la București"

FCSB a făcut trei schimbări la pauză în meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de formația lui Toni Petrea, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 20:50
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 20:52

Andrei Cordea, Darius Olaru și Claudiu Keșeru le-au luat locul după primele 45 minute lui Valentin Gheorghe, Răzvan Oaidă și Andrei Dumiter. Ultima oară când FCSB efectua trei schimbări la pauză se întâmpla la derby-ul cu Rapid, din 15 august, câștigat de giuleșteni, scor 1-0.

Mihai Stoica: "Schimbările erau discutate de la București. Gigi nu știa că Vinicius nu face deplasarea"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o reacție fermă după ce s-a speculat din nou că patronul Gigi Becali ar fi fost cel care a decis schimbările la Mediaș.

Strategia era pregătită de stafful tehnic încă de la București, spune oficialul lui FCSB, care explică și de ce Vinicius nu a făcut parte din lot la ultima partidă.

"Schimbările erau discutate de la Bucureşti. Trebuia clar să gândim şi meciul cu Rapid, iar prostiile astea care se scriu prin ziare, că Gigi a decis, el nu ştia că Vinicius nu face deplasarea. Astea au fost nişte probleme pe care le-am decis împreună, ca Vinicius să joace la meciul cu Rapid. La 37 de ani să îl cari acolo... am făcut 7 ore până la Mediaş. A jucat mereu şi noi am schimbat tot timpul.

A jucat Miron, a jucat un meci Cristea. Era timpul să stea şi Vinicius, nu e niciun fel de problemă. Probabil că o să apară şi Haruţ pe poziţia de fundaş central pentru că e un jucător de bază, în care ne punem mari speranţe.

Schimbările au fost stabilite de la Bucureşti. S-a modificat o singură schimbare. Era vorba de schimbarea lui Şut, s-a simţit ok, dar după meci, nu a fost aşa bine. Era epuizat total. A rămas Şut în teren, care a făcut un meci foarte bun. Aveam nevoie, fiind 0-0, de un jucător care să accelereze şi să ne ajute pe construcţie mai mult. Aşa se hotârăse înainte de partidă, să rămână Oaidă închizător, dar a rămas Şut, pentru că a făcut un meci foarte bun. 

Budescu ieşise deja la încălzire. Dacă era bun rezultatul la pauză, tot se făceau schimbările. Jucătorii ştiau, 45 de minute, dai tot ce poţi, după cum s-a discutat şi cine va juca cu Rapidul. Gigi nu a avut nicio treabă. Chiar nu mă interesează ce o să zică lumea", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Darius Olaru, jucător introdus la pauză, a fost omul care a adus victoria lui FCSB la Mediaș. Mijlocașul a înscris în minutul 59 cu un șut din afara careului.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid, programat miercuri, de la ora 20:30, în runda cu numărul 20 din Liga 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies