"Chivu pune antrenor la Steaua!" ASTA trebuia sa fie prima afacere uriasa a lui Chivu ca impresar! Becali a facut anuntul

Autor: Sport.ro
Luni 31 Martie 2014, 14:57

	"Chivu pune antrenor la Steaua!" ASTA trebuia sa fie prima afacere uriasa a lui Chivu ca impresar! Becali a facut anuntul

Stelistii nu-si mai pot inchipui cum ar arata echipa lor fara Reghe. Antrenorul US 24 & 25 putea sa nu aiba, insa, sansa de a ajunge in Ghencea.

Printr-un comunicat postat azi pe site-ul lui Inter, Chivu isi anunta oficial despartirea de club. Aproape sigur, va renunta la cariera de jucator din cauza problemelor medicale din ultimul timp si va incepe o cariera in impresariat. Chivu le va prelua afacerile fratilor Becali, condamnati in 'Dosarul transferurilor'. Pana sa-si inceapa efectiv munca, fostul capitan al nationalei putea sa dea o lovitura importanta inca din perioada in care era jucator.

In 2011, Gigi Becali anunta ca managerul Mihai Stoica a plecat in Italia pentru a cauta antrenor pentru Steaua. Avea doua propuneri din partea lui Chivu!

"Cristi e stelist, ne ajuta sa gasim antrenor. MM a vorbit cu el, in urmatoarele 5 sau 6 zile vom avea un nou antrenor, probabil italian. Am incredere in MM, el se ocupa de asta. Imi voi da doar acceptul atunci cand MM vine cu propunerea. Nu stiu mai mult decat va spun acum, astept sa vad ce nume apar si pe urma va spun", a explicat Becali intr-o interventie la Sport.ro pe 4 martie 2011. AICI ai articolul integral.

In martie 2011, Becali cauta antrenor dupa plecarea lui Marius Lacatus din Ghencea. Nu s-a inteles cu niciunul dintre italienii propusi de Chivu si a apelat la Sorin Cartu, care n-a rezistat decat doua luni pe banca Stelei.

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies