Chiriches a recunoscut: "Am plans prima data cand am ratat transferul!" Care au fost ultimele cuvinte rostite in vestiarul Stelei, la plecare:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 16:30

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chiriches a povestit cum a trait meciul de aseara cu Legia, in care a luat loc in tribune in timp ce Steaua a scos un 2-2 ce a calificat-o in grupele Champions League."Mi-e foarte greu sa vad cum colegii mei se chinuie si trag tare sa faca fata meciului si eu eram in tribune. Am dat si cu piciorul in scaune dar nu am avut ce face."

Chiriches a vorbit si despre alte aspecte ale carierei sale, dezvaluind ca a plans cand a ratat prima data mutarea la Tottenham!

Despre accidentare: "Nu a fost nimic psihologic, ma doare si acum spatele, am facut azi inca un control si am o bursita, o chestie sub muschi care imi apasa pe nervi si aia ma doare foarte tare. Mi s-a spus ca trebuie sa ma lupt putin cu durerea asta. Trebuie sa ma motiveze faptul ca ajung la un club asa mare."

Despre inlocuitorul sau la Steaua: "Gardos a jucat foarte bine ieri, i-a ajutat pe baieti, el e un jucator foarte bun si trebuie sa aiba incredere in calitatile lui."

Cea mai frumoasa amintire: "Cea mai frumoasa amintire a fost cand am castigat campionatul, a fost ceva unic ce imi doream de mic copil. Mi s-a indeplinit visul atunci."

Cum a trait ratarea primului transfer: "Impresarii mei m-au ajutat foarte mult dar e si meritul meu. Am avut foarte multe probleme in aceasta luna, mai ales la negocieri, impresarii m-au ajutat foarte mult. Doua zile nu am putut sa dorm dupa ce am aflat prima data ca nu mai merg la Tottenham, mi-au dat si lacrimile."

Ce le-a transmis colegilor in vestiar: " La plecare le-am urat bafta in Champions League si in campionat, sa faca eventul. Nu as vrea sa jucam cu Steaua in Europa, in primavara"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT