CFR Cluj cristian balaj Superliga

EXCLUSIV CFR mai și vinde! „Avem oferte! Vom vinde pe sume importante!” Cristian Balaj spune cine este cel mai râvnit jucător al clujenilor 

Cristian Balaj a dezvăluit noua strategie managerială a CFR-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 11:07
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 11:33

Chiar dacă este pe punctul de a obține a cincilea titlu consecutiv în Liga 1, CFR Cluj nu are o marfă de export atractivă pentru cluburile din Europa. Paradoxal, FCSB-ul, care nu a mai cucerit un titlu din 2015 vinde în fiecare perioadă de transferuri jucători pe sume importante. 

Însă Cristian Balaj susține că fotbaliștii campioanei României au oferte de la cluburile din străinătate. De asemenea, președintele CFR-ului a precizat că gruparea din Gruia va oficializa noi transferuri, pentru a înlocui jucătorii care vor pleca de la Cluj.  

Cristian Balaj: „ Vom vinde jucători pe sume importante”

„Avem oferte pentru jucători. Urmează să aducem jucători pe posturile pe care vom vinde jucători pe sume importante. Noi suntem foarte deschiși, ne vom bucura pentru fiecare jucător de-al nostru care va câștiga din punct de vedere financiar”, a declarat Cristian Balaj pentru PRO Arena și www.sport.ro

Totodată, președintele CFR-ului a dezvăluit că Claudiu Petrila (21 ani) este cel mai râvnit jucător din lotul lui Dan Petrescu.

„Petrila este un jucător dorit de alte cluburi. Ieri a intrat în repriza a doua și a făcut diferența”, precizat Cristian Balaj. 

Dan Petrescu: „Mai sunt 21 de puncte”

După victoria cu FC Argeș, 2-0, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte de FCSB, ocupanta locului doi, cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Cu toate acestea, Dan Petrescu este de părere că lupta la titlu nu s-a încheiat. 

„Mai sunt 7 meciuri, 21 de puncte, un meci care mă așteptam să fie greu, să nu jucăm foarte bine, nu cred că a fost cel mai bun meci al nostru, nu au avut nici ei multe ocazii, mă așteptam la mai mult de la jucătorii noștri, nu era ușor să facem puncte împotriva unei echipe care joacă foarte bine, sunt în play-off. Sunt organizați foarte bine, dar au făcut o greșeală și au pierdut meciu”, a declarat Dan Petrescu la finalul jocului cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!