Cele 3 faze acuzate de stelistii! Ce s-a intamplat la Craiova 0-0 Steaua! A fost influentat rezultatul final? VEZI FAZELE FOTO

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Martie 2015, 17:45
Data actualizarii: Duminica 01 Martie 2015, 17:55

Craiova 0-0 Steaua | Stelistii au acuzat 3 faze in prima repriza.

Steaua a terminat la egalitate cu Craiova, 0-0, si ramane la 5 puncte de Petrolul Ploiesti. Echipa lui Galca a avut mai multe ocazii de gol, cea mai mare fiind in minutul 94, cand Papp a tras in Balgradean din 6 metri.

Pe langa jocul inexact de la finalizare, Steaua a avut parte si de cateva decizii gresite de arbitraj, toate in prima repriza.

ELIMINARE CLARA LA BRANDAN

Mai intai, Brandan nu a fost eliminat la o intrare cu talpa sus, pe genunchiul adversarului, primind doar galben. Brandan a fost eliminat insa in repriza a doua dupa ce i-a pus piedica lui Stanciu..

 

OFF-SIDE ARATAT GRESIT LA ADI POPA

A doua faza incriminata de stelisti a venit in minutul 39, cand Adi Popa a scapat spre poarta, l-a driblat pe Balgradean si urma sa ii paseze lui Rusecu, care venea nemarcat in fata portii goale. Acesta fost insa oprit gresit pentru off-side.

 

PENALTY LA VARELA?

Cea mai controversata faza a fost in finalul primei reprize, cand Varela a cazut in careu. Acesta a fost tras din spate, mai intai cu mana dreapta si apoi cu mana stanga. Stelistii au cerut penalty si eliminare pentru Brandan, care mai avea un galben.

 

Sursa foto: LOOK TV

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!