Dan Petrescu a refuzat oferta venita din Anglia si va semna cu ASA Tg. Mures! "Avem o lista lunga de jucatori cu care discutam"

Dan Petrescu se lasa astepta la Targu Mures.

UPDATE: Dan Petrescu va semna cu ASA dupa ce oferta din Anglia a picat, anunta Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului.

”A primit o oferta din strainatate, de la un club, din Championship. A fost o oferta concreta, astazi trebuia sa plece in Anglia, dar a refuzat, pentru ca el mereu are chestia asta, feelingul lui, care ii spune daca sa accepte sau nu. A refuzat asa si Nottingham Forest, din acelasi motiv. Nu vedea un proiect care sa-l faca sa lupte la ce vrea el, la promovare. Contractul ar fi fost unul bun, dar nu voia sa mearga la o echipa mediocra, la care sa lupte doar sa ramâna acolo. El cere mult, dar si da mult inapoi. Unde merge vrea sa aiba o provocare, un obiectiv indraznet. Au mai fost si alte oferte, doua discutii, aproape concrete, avansate, dar deocamdata nimic.

Am avut discutia cu cei de la ASA, in principiu ne-am inteles. Am inceput o munca destul de serioasa si importanta, nu e timp prea mult la dispozitie, trebuie adusi multi jucatori, trebuie convinsi multi care sa ramâna. Ne-a placut proiectul, asa ca vrem si un lot competitiv, daca ne inhamam la munca. Dan Petrescu nu e un vrajitor. Avem o lista lunga de jucatori cu care discutam. Unii asteapta, pentru ca daca vin, vin si pentru Dan Petrescu. Raspunsul final va veni in aceasta seara sau mâine dimineata”, a dezvaluit Mara la Digi.


Targu Mures i-a trimis contractul, dar Petrescu inca discuta cu rusii de la Kuban si cu Anderlecht. Dan Petrescu era asteptat la Targu Mures, dar a ramas la Bucuresti, unde a continuat negocierile cu rusii. Fosta lui echipa, Kuban il vrea iar pe Petrescu.

Daca nu se intelege cu rusii, Petrescu va reveni dupa 6 ani in Romania. Miercuri poate fi prezent la reunirea Muresului.

"Dan Petrescu este un antrenor scump si Tg Mures nu stiu daca a reusit sa tina jumatate din jucatorii carora li s-au terminat contractele", spune Duckadam.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criză politică în Guvern. Surse: USR-PLUS vrea ca și premierul să fie evaluat, nu doar miniștrii săi
BRAT
Modifică setările cookies