Cosmin Matei Dinamo Echipa Nationala Victor Piturca Superliga

Cel mai bun sezon din cariera lui Matei! Piturca l-a chemat la nationala! Programul Romaniei in Elvetia:

Piturca a inceput sa anunte jucatorii din Liga I care vor merge la turneul din Elvetia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 15:49
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 15:49
Cosmin Matei a fost rasplatit de Victor Piturca dupa sezonul bun la Dinamo cu o convicare la nationala pentru turneul din Elvetia. Matei e primul jucator din Liga I anuntat ca va face parte din lot.


CEL MAI BUN SEZON AL LUI MATEI!


Cosmin Matei a avut cel mai bun sezon din cariera cu Dinamo. El a jucat in 29 de meciuri in acest sezon si a marcat de 8 ori. Matei e si unul din capitanii lui Dinamo.

1,3 milioane de euro e cota lui Matei pe transfermarkt.de


Pana acum, Piturca a anuntat doar stranierii. Romania se reuneste pe 25 mai la Mogosoaia iar pe 29 mai va pleca in cantonamentul din Elvetia. Acolo vor juca doua partide de pregatire pentru preliminariile EURO, cu Albania pe 31 mai ora 20:00, si cu Algeria, pe 4 iunie, de la 21:30.

Stranierii convocati de Piturca:
Costel Pantilimon (Manchester City), Constantin Nica (Atalanta), Srgian Luchin (Botev Plovdiv), Vlad Chiriches (Tottenham), Razvan Rat (Rayo Vallecano), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costel Lazăr (PAOK), Banel Nicolita (FC Nantes), Gabriel Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Maxim ( Stuttgart), Ciprian Marica (Getafe) si Raul Rusescu (Sporting Braga).

Modifică setările cookies