Liga 1

Cei 5 atacanti de pe lista lui Becali. Unul e deja rezolvat, altul poate fi adus pentru 200.000 in iarna iar Gnohere abia la vara

Becali are 5 atacanti pe lista. Dintre ei, Alibec e deja rezolvat, Rusescu i-a spus nu lui Becali iar Gnohere poate veni abia in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 10:14
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 10:28

Gigi Becali a anuntat la inceputul saptamanii transferul a 12 jucatori astazi, in direct la Sport.ro: Teixeira, Morais, Budescu, Alibec, Szukala, Rusescu, Llullaku, Gnohere, Razvan Marin, Benzar, Tiru, si Florinel Coman.

Dintre acestia, cinci sunt atacanti, insa in realitate lucrurile nu arata prea promitator pentru Steaua. Unul este deja rezolvat, Alibec urmand sa vina in ianuarie la Steaua. De asemenea, Gnohere ar putea semna in aceasta iarna cu Steaua, insa va putea veni la echipa abia in vara, cand i se termina contractul, fiind greu de crezut ca Dinamo l-ar lasa sa vina din ianuarie la Steaua, contra unei sume de bani.

De asemenea, Rusescu a anuntat ca nu vrea sa revina la Steaua, dorind sa continue in Turcia, la Osmanlispor, mai ales dupa ce turcii s-au calificat mai departe in Europa League.

Astfel, cu exceptia lui Alibec, care va veni in ianuarie la Steaua, Becali are doua variante viabile, Llullaku si Coman. Primul este cel mai usor de adus, mai ales ca ii expira contractul in vara si poate fi luat cu o suma mica de Steaua, Gaz Metan preferand sa il vand acum pe bani decat sa il piarda gratis in vara.

Mai greu de adus este Florinel Coman, atacantul de la Viitorul de doar 18 ani. E greu de crezut ca Hagi il va lasa sa plece atat de tanar, mai ales ca Steaua a "stricat" mai multi tineri in ultimii ani, Mihalcea si Tudorie fiind cele mai bune exemple, iar Bota si Man nu au nici ei sperante prea mari pentru viitor.

Modifică setările cookies