Steaua Dinamo Ionut Negoita Liga I UEFA Superliga

Cea mai mare veste pentru dinamovisti dupa derby: Negoita anunta ca echipa ar putea juca in Europa din sezonul viitor. Dinamo e pe 2 in clasament si viseaza la UCL ori UEL

Dinamo 1-1 Steaua, al doilea egal intr-o saptamana. "Cainii" raman in fata Stelei in clasamentul Play Off-ului Ligii I, iar Negoita anunta: "Avem sanse mari sa jucam in Europa"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016, 08:37
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2016, 08:48

Dinamo cauta in acest sezon primul trofeu dupa 4 ani de asteptare, dar si revenirea in Europa dupa greaua povara a insolventei. Scapati de problemele financiare, dinamovistii nu stiu insa daca vor primi acordul UEFA pentru a juca in UCL ori UEL inca din sezonul 2016/17.

Patronul Ionut Negoita este insa cel care se declara optimist si spune ca Dinamo va evolua in cupele europene din sezonul viitor si nu din 2017/18.

"Noi stim ca avem dreptate, ca avem argumente. Cred ca ni se va da dreptate in ceea ce priveste participarea noastra in Europa. Am facut toate demersurile in mod perfect", a spus Ionut Negoita.

"Am luat un punct, pe Steaua o tinem in spate. Sunt multumit de partea a doua a meciului. Intr-adevar am pornit mai greu, dar am revenit si am aratat ceea ce suntem. Meritam sa fim unde suntem. A fost un rezultat echitabil chiar daca toata lumea spune ca a fost ofsaid la golul lor. Nu vreau sa spun mai multe, desi ar trebui. Noi suntem una din primele trei echipe ca forta", a mai declarat Negoita.

Dinamo ocupa locul 2 al Play Off-ului in acest moment, avand 25 de puncte, cu doua mai multe decat Steaua, dar cu patru mai putine decat Astra.

Modifică setările cookies