Cea mai grea decizie pentru Reghe inainte de Chelsea! Becali i-a cerut sa faca o schimbare riscanta, care a functionat PERFECT la meciul cu Ajax:

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2013, 10:20

	Cea mai grea decizie pentru Reghe inainte de Chelsea! Becali i-a cerut sa faca o schimbare riscanta, care a functionat PERFECT la meciul cu Ajax:

► Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

Mai sunt 9 zile pana la meciul cu Chelsea de pe national arena si Reghecampf isi pregateste jucatorii pentru o calificare istorica. La dubla cu Ajax din 16-imi, Steaua a demonstrat ca poate face minuni, asa ca suporterii sunt liberi sa viseze.

Jocul Stelei din partida tur, de pe Amsterdam Arena, nu a impresionat deloc, din contra, au existat multe critici, ca urmare a unor erori taxate din plin de olandezi. O saptamana mai tarziu, Steaua a aratat ca o adevarata forta a naturii, capabila sa mature orice ii iese in cale.

Ce s-a schimbat in acest interval de numai 7 zile? Cu siguranta modul in care antrenorul a reusit sa-si motiveze jucatorii a avut un mare aport in soarta calificarii, insa exista si un lucru palpabil, o schimbare care i-a iesit de minune lui Reghecampf.

Fara Bourceanu si Pintilii, suspendati, si cu un handicap de doua goluri, Steaua a fost nevoita sa isi schimbe sistemul de joc. Reghe a folosit in premiera o asezare 4-3-3, cu care Steaua a fost capabila sa isi incordeze muschii la maximum.

4-3-3 LA MECIUL CU CHELSEA?

Patronul Stelei a vorbit despre aceasta modificare de sistem cu cateva zile inaintea returului cu Ajax: "Poate e un semn asta, sa fie Bourceanu si Pintilii suspendati, si sa nu mai folosim niciodata doi inchizatori".

Aseara, la meciul de campionat cu U Cluj, Steaua a revenit la clasicul 4-2-3-1, si nu a reusit sa desfaca in prea multe randuri apararea ultra aglomerata a gazdelor.

Inainte de partida cu Chelsea, de pe 7 martie, Reghecampf are de luat o decizie de care poate depinde soarta calificarii. Ramane la sistemul cu doi inchizatori, sau risca sa joace cu o asezare mai ofensiva, 4-3-3, care a facut minuni cu Ajax?

"Eu am spus-o de mai multe ori - Bourceanu si Pintilii nu ar trebui folositi simultan in echipa. Sunt jucatori de acelasi profil, mai mult se calca pe picioare. Steaua nu are de ce sa joace cu doi inchizatori" - Dumitru Dragomir.

Steaua in 4-3-3: Tatarusanu - Rapa, Gardos (Szukala), Chiriches, Latovlevici - Tatu, Bourceanu, Tanase - Popa, Rusescu, Chipciu

Steaua in 4-2-3-1: Tatarusanu - Rapa, Gardos (Szukala), Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa (Chipciu), Rusescu, Tanase - Tatu

Ce decizie ar trebui sa ia Reghe cu Chelsea? (8696 voturi)
 
Nu are de ce sa riste in tur, 4-2-3-1 clasic
26.76%
2327 voturi
 
Sa joace agresiv, ca in returul cu Ajax, 4-3-3
73.24%
6369 voturi
Pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România va fi atins astăzi
BRAT

Modifică setările cookies