Liga 1

Ce se intampla, de fapt, la o echipa MILIONARA din Liga I! Circuitul incredibil al banilor: cum ajungeau sa se intoarca la patron

Continua razboiul pentru o echipa care nu mai exista!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 14:33
Data actualizarii: Miercuri 18 Februarie 2015, 15:03

FC Vaslui a disparut din fotbal, dar ultimii doi sefi ai clubului continua razboiul inceput anul trecut. Ciprian Damian si Adrian Porumboiu se acuza unul pe celalalt ca au distrus una dintre cele mai importante echipe ale ultimilor ani in Liga I.

Cu datorii de zeci de milioane la stat, Vasluiul a fost masacrat economic de Porumboiu, sustine Damian.

'Sutele de mii de euro pe care ii aveam pe hartii din salariu sau bonusuri se intorceau la Porumboiu. Nu neg, la 200 000 de euro pe care i-i dadeam, imi lasa si mie o mie. Nu faceam doar eu asta, faceau multi din club. Directorul economic, multi... Cum v-ati inchipuit ca ma platea pe mine cu sute de mii de euro? Ce merite puteam sa fi avut ca s acapat asemenea sume?

Am asistat la negocieri purtate in felul urmator: jucatorul era intrebat cat vrea, spunea ca 8000, pe urma Porumboiu ii oferea 11 000! Am pastrat hartiile pe care Porumboiu nota oferte si salarii pentru ca se intampla des sa ma castige de ce castiga jucatorii atat de mult. Atunci ii aratam foile scrise de el, cu mana lui!", a atacat Damian in Gazeta Sporturilor.

Porumboiu isi spune si el versiunea si explica de ce varianta lui Damian nu are acoperire in fapte.

"Mai bine ne explica de ce avea contracte la Vaslui cu bonusuri pe care nici Maradona nu le detinea. Cum sa fac ce spune Damian daca eu am imprumutat clubul cu sume imense si as fi putut sa retrag oricand sumele respective in contul acelor creante? Exista documente oficiale in aceasta privinta. Totul a fost legal, oficial, prin conturi bancare.

Actele sunt deja in posesia celor care cerceteaza cazul. Acest individ si-a facut singur contractele de administrare fara sa fie avizate de nimeni. Acest Damian traia pe picior mare, are vila de peste doua milioane de euro, avea parc auto de peste 10, limuzine, umbla pe la Madrid, pe la Paris", a spus Porumboiu in Gazeta.

Citeste aici mai multe despre situatia incredibila de la Vaslui!

Modifică setările cookies