Ce se intampla cu Cristea? Bonetti il lasa la arabi! Ando: "Va lua de 5 ori mai mult"

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Septembrie 2009, 20:14

Bonetti vrea sa ia titlul cu Dinamo si sa mute la ... tara. Viata din Bucuresti nu-i place ! Ii plac insa fetele. Prefera brunetele

Suparat ca Printul Cristea ca nu l-a luat si pe el la femei, Bonetti ii recomanda acestuia in "Fanatik" sa-l duca la ... brunete. Sunt favoritele italianului.

Bonetti prefera berea, uraste jocurile de noroc si tine cu Barca, Roma si Juventus. La ultimele doua a jucat. Italianul crede ca Hagi nu va fi egalat niciodata de Mutu.

Bonetti i-a transmis lui Borcea ca-l poate lasa la arabi pe Cristea, care la Dinamo e comparat cu Hagi, iar la nationala cu Mutu. 

"Il astept cu mare placere, mai ales ca un imprumut pe 10 luni nu i-ar strica. Totul depinde de pret, nu e vorba ca Adrian Cristea nu ar dori sa vina aici pentru ca e un campionat slab. Se joaca destul de bine, nu e un pas inapoi, am vorbit cu el si mi-a spus ca doreste sa vina, pentru ca salariul este motivant. Dar va spun inca o data, depinde de pretentiile financiare ale lui Dinamo, pe criza asta. Am urmarit 15 jucatori, s-a vorbit de aducerea lui Nedved chiar, apoi de Varga si Tibi Balan. Chiar si Zicu a fost in vizorul nostru. Cristea va veni pe un salariu de 4-5 ori mai mare decat la Dinamo. In momentul de fata, exista 50% sanse ca Adrian sa vina.", a spus Ando la gsptv.

Dragnea recunoaște că Dăncilă nu a vrut remanierea în Parlament: ”Nu îmi permit să forțez”
BRAT