"Ce să facă la Rapid?". Transferul lui Andrei Borza la Rapid, criticat de un nume important din fotbalul românesc

Andrei Borza (17 ani) se transferă de la Farul Constanța la Rapid, informația fiind confirmată de către oficialii giuleșteni.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 15:12
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 15:39

În sezonul precedent, Andrei Borza a fost om de bază pentru campioana Farul Constanța. A prins 36 de partide în toate competițiile, reușind să marcheze de trei ori și să ofere trei pase decisive.

Rapid plătește 800.000 de euro în schimbul lui Andrei Borza, plus 15% dintr-un viitor transfer. În prezent, tânărul fundaș stânga este evaluat la un milion de euro.

Basarab Panduru nu înțelege mutarea făcută de Rapid

Fostul internațional român este de părere că transferul jucătorului în Giulești nu prea are sens, explicând că nu vede aportul pe care îl poate aduce echipei.

"Mie îmi place de Borza, dar nu mi se pare că, în momentul de față, Rapidul are nevoie de el. Ce să facă Borza? Cu ce poate să ajute Borza în momentul de față? 

Dacă îl aduci ca să îndeplinească regula U21, atunci nu vei mai fi nevoit să te mai atingi de Cîrjan și de Pănoiu. Sau îți permiți să joci și cu Borza, și cu Cîrjan, și cu Pănoiu? În meciurile cu Voluntari sau Petrolul nu poți, de exemplu, dar nici cu Botoșani. 

Borza este un jucător cu un viitor mare în față. Dar, în momentul ăsta, nu știu dacă rezolvă ceva la Rapid. Dacă Hagi alege să-l dea, înseamnă că e de părere că îl trece pe Kiki în stânga și nu are probleme. 

Joci în dreapta cu cine vrei și îl treci pe Kiki în stânga, că e jucător de picior stâng", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!